Report Information Translations

Please click the language you would like to view:
Arabic

Czech

Hungarian

Lithuanian

Polish

Punjabi (Gurmukhi)

Slovakian

Urdu

 

Arabic

report text in Arabic

 

Czech

 

V Lidget Green děti průběžně posuzujeme v průběhu roku a informujeme o jejich pokroku na našich rodičovských večerech. Tato zpráva vám poskytuje souhrn výsledků vašeho dítěte (jak dobře si vede v porovnání s očekávaným věkem) a postoje v každém předmětu pomocí těchto známek:

Dosažení:
GDS: Výsledky vašeho dítěte v tomto předmětu jsou na úrovni větší hloubky. To znamená, že vaše dítě pracuje nad očekávání související s věkem pro jejich ročník.
EXS: Výsledky vašeho dítěte v tomto předmětu jsou na očekávané úrovni. To znamená, že vaše dítě pracuje v souladu s věkovými očekáváními pro jejich ročník.
WTS: Dosažené výsledky vašeho dítěte v tomto předmětu jsou na úrovni směrem ke standardu. To znamená, že vaše dítě pracuje na očekávání souvisejících s věkem pro jeho ročník.
BLW: Výsledky vašeho dítěte v tomto předmětu nedosahují očekávání současného roku. To znamená, že vaše dítě pracuje na plnění cílů roční skupiny pro skupinu předchozího roku a je nižší než jeho současný věk.
PKS: Výsledky vašeho dítěte v tomto předmětu nedosahují očekávání klíčové fáze.
Snaha:
Stupeň 1: Vaše dítě dělá vše pro to, aby uspělo.
2. třída: Vaše dítě se většinu času snaží a chce se mu dobře učit.
3. třída: Vaše dítě to chvíli zkouší, ale potřebuje
se úspěšněji uplatňují ve svém učení.

Hungarian
A Lidget Greennél egész évben folyamatosan felmérjük a gyermekeket, és a Szülői Esteken beszámolunk a fejlődésükről. Ez a jelentés összefoglalja gyermeke teljesítményét (milyen jól teljesít az életkortól elvárt szinthez képest) és attitűdjét az egyes tantárgyakban az alábbi osztályzatok használatával:

Elérés:

GDS: Gyermeke teljesítménye ebben a témában magasabb szintű. Ez azt jelenti, hogy gyermeke az életkorával kapcsolatos elvárásait meghaladóan dolgozik éves csoportjában.

EXS: Gyermeke teljesítménye ebben a tantárgyban az elvárt színvonalon van. Ez azt jelenti, hogy gyermeke az életkorral kapcsolatos elvárásoknak megfelelően dolgozik éves csoportjában.

WTS: Gyermeke teljesítménye ebben a témában a szabvány felé halad. Ez azt jelenti, hogy gyermeke az életkorral kapcsolatos elvárásoknak megfelelően dolgozik az éves csoportjával szemben.

BLW: Gyermeke teljesítménye ebben a tárgyban a tárgyévi elvárások alatt van. Ez azt jelenti, hogy gyermeke az előző éves csoport éves csoportcéljainak elérésén dolgozik, és alacsonyabb a jelenlegi életkoránál.

PKS: Gyermeke teljesítménye ebben a tantárgyban a Key Stage elvárásai alatt van.

Erőfeszítés:

1. osztály: Gyermeke mindent megtesz a siker érdekében.

2. osztály: Gyermeke az idő nagy részében próbálkozik, és nagyon szeretne jól tanulni.

3.osztaly :Gyermeke időnként próbálkozik,de jó lenne nagyobb erőfeszítést fektetnie a tanulásba . Jobban igyekeznie.

 

Lithuanian

 

Lidget Green mes nuolat vertiname vaikus ištisus metus ir pranešame apie jų pažangą savo tėvų vakaruose. Šioje ataskaitoje apibendrinami jūsų vaiko pasiekimai (kaip jiems sekasi, palyginti su numatomu amžiumi) ir požiūris į kiekvieną dalyką, naudojant šiuos pažymius:

Pasiekimas:
GDS: Jūsų vaiko pasiekimai šioje temoje yra aukštesnio lygio. Tai reiškia, kad jūsų vaikas dirba daugiau nei tikėjosi su amžiumi susijusių metų grupėje.
EXS: Jūsų vaiko pasiekimai šioje temoje atitinka numatytus standartus. Tai reiškia, kad jūsų vaikas dirba pagal savo amžiaus grupės lūkesčius.
WTS: Jūsų vaiko pasiekimai šioje temoje atitinka standartą. Tai reiškia, kad jūsų vaikas siekia su amžiumi susijusių lūkesčių savo metų grupėje.
BLW: Jūsų vaiko pasiekimai šioje srityje nesiekia einamųjų metų lūkesčių. Tai reiškia, kad jūsų vaikas siekia ankstesnių metų grupės metų grupės tikslų ir yra mažesnis nei dabartinis amžius.
PKS: Jūsų vaiko pasiekimai šioje srityje nesiekia pagrindinio etapo lūkesčių.
Pastangos:
1 klasė: Jūsų vaikas daro viską, kas įmanoma, kad pasisektų.
2 klasė: Jūsų vaikas didžiąją laiko dalį stengiasi ir nori gerai mokytis.
3 klasė: Jūsų vaikas tam tikrą laiką bando, bet turi
sėkmingiau pritaikyti save mokymuisi.

Polish:

W Lidget Green stale oceniamy uczniów przez cały rok i raportujemy ich postępy podczas naszych wieczorów dla rodziców. Raport ten zawiera podsumowanie osiągnięć Twojego dziecka (jak sobie radzi w porównaniu z oczekiwanym poziomem wieku) i postawy z każdego przedmiotu, korzystając z następujących ocen:
Osiągnięcie:
GDS: Osiągnięcia Twojego dziecka w tym przedmiocie są na wyższym poziomie. Oznacza to, że Twoje dziecko pracuje powyżej oczekiwań związanych z wiekiem dla jego grupy wiekowej.
EXS: Osiągnięcia Twojego dziecka w tym przedmiocie są na oczekiwanym poziomie. Oznacza to, że Twoje dziecko pracuje zgodnie z oczekiwaniami związanymi z wiekiem dla jego grupy wiekowej.
WTS: Osiągnięcia Twojego dziecka w tym przedmiocie zbliżają się do standardów. Oznacza to, że Twoje dziecko stara się sprostać oczekiwaniom związanym z wiekiem w swojej grupie wiekowej.
BLW: Osiągnięcia Twojego dziecka w tym przedmiocie są poniżej oczekiwań w bieżącym roku. Oznacza to, że Twoje dziecko pracuje nad osiągnięciem celów grupy wiekowej z poprzedniej grupy wiekowej i jest niższe niż jego obecny wiek.
PKS: Osiągnięcia Twojego dziecka w tym przedmiocie kształtują się poniżej oczekiwań wiekowych.
Wysiłek:
Stopień 1: Twoje dziecko robi wszystko, co możliwe, aby odnieść sukces.
Klasa 2: Twoje dziecko przez większość czasu próbuje i chce dobrze sobie radzić z nauką.
Klasa 3: Twoje dziecko od czasu do czasu próbuje, ale musi skuteczniej przykładać się do nauki.
 
 

Punjabi (Gurmukhi)

ਲਿਜੇਟ ਗ੍ਰੀਨ ਵਿਖੇ, ਅਸੀਂ ਸਾਲ ਭਰ ਲਗਾਤਾਰ ਬੱਚਿਆਂ ਦਾ ਮੁਲਾਂਕਣ ਕਰਦੇ ਹਾਂ ਅਤੇ ਸਾਡੀਆਂ ਮਾਤਾ-ਪਿਤਾ ਦੀਆਂ ਸ਼ਾਮਾਂ ਵਿੱਚ ਤੁਹਾਨੂੰ ਉਹਨਾਂ ਦੀ ਤਰੱਕੀ ਦੀ ਰਿਪੋਰਟ ਕਰਦੇ ਹਾਂ। ਇਹ ਰਿਪੋਰਟ ਤੁਹਾਨੂੰ ਇਹਨਾਂ ਗ੍ਰੇਡਾਂ ਦੀ ਵਰਤੋਂ ਕਰਦੇ ਹੋਏ ਹਰੇਕ ਵਿਸ਼ੇ ਵਿੱਚ ਤੁਹਾਡੇ ਬੱਚੇ ਦੀ ਪ੍ਰਾਪਤੀ (ਉਹ ਉਮਰ-ਉਮੀਦ ਪੱਧਰ ਦੇ ਵਿਰੁੱਧ ਕਿੰਨੀ ਚੰਗੀ ਤਰ੍ਹਾਂ ਕਰ ਰਹੇ ਹਨ) ਅਤੇ ਰਵੱਈਏ ਦਾ ਸਾਰ ਦਿੰਦੀ ਹੈ:

ਪ੍ਰਾਪਤੀ:
GDS: ਇਸ ਵਿਸ਼ੇ ਵਿੱਚ ਤੁਹਾਡੇ ਬੱਚੇ ਦੀ ਪ੍ਰਾਪਤੀ ਵਧੇਰੇ ਡੂੰਘਾਈ ਦੇ ਪੱਧਰ ‘ਤੇ ਹੈ। ਇਸਦਾ ਮਤਲਬ ਹੈ ਕਿ ਤੁਹਾਡਾ ਬੱਚਾ ਆਪਣੇ ਸਾਲ ਦੇ ਸਮੂਹ ਲਈ ਉਮਰ ਸੰਬੰਧੀ ਉਮੀਦਾਂ ਤੋਂ ਵੱਧ ਕੰਮ ਕਰ ਰਿਹਾ ਹੈ।
EXS: ਇਸ ਵਿਸ਼ੇ ਵਿੱਚ ਤੁਹਾਡੇ ਬੱਚੇ ਦੀ ਪ੍ਰਾਪਤੀ ਉਮੀਦ ਅਨੁਸਾਰ ਹੈ। ਇਸਦਾ ਮਤਲਬ ਹੈ ਕਿ ਤੁਹਾਡਾ ਬੱਚਾ ਆਪਣੇ ਸਾਲ ਦੇ ਸਮੂਹ ਲਈ ਉਮਰ ਸੰਬੰਧੀ ਉਮੀਦਾਂ ਦੇ ਅਨੁਸਾਰ ਕੰਮ ਕਰ ਰਿਹਾ ਹੈ।
WTS: ਇਸ ਵਿਸ਼ੇ ਵਿੱਚ ਤੁਹਾਡੇ ਬੱਚੇ ਦੀ ਪ੍ਰਾਪਤੀ ਮਿਆਰ ਵੱਲ ਕੰਮ ਕਰ ਰਹੀ ਹੈ। ਇਸਦਾ ਮਤਲਬ ਹੈ ਕਿ ਤੁਹਾਡਾ ਬੱਚਾ ਆਪਣੇ ਸਾਲ ਦੇ ਸਮੂਹ ਲਈ ਉਮਰ ਸੰਬੰਧੀ ਉਮੀਦਾਂ ਲਈ ਕੰਮ ਕਰ ਰਿਹਾ ਹੈ।
BLW: ਇਸ ਵਿਸ਼ੇ ਵਿੱਚ ਤੁਹਾਡੇ ਬੱਚੇ ਦੀ ਪ੍ਰਾਪਤੀ ਮੌਜੂਦਾ ਸਾਲ ਦੀਆਂ ਉਮੀਦਾਂ ਤੋਂ ਘੱਟ ਕੰਮ ਕਰ ਰਹੀ ਹੈ। ਇਸਦਾ ਮਤਲਬ ਹੈ ਕਿ ਤੁਹਾਡਾ ਬੱਚਾ ਪਿਛਲੇ ਸਾਲ ਦੇ ਗਰੁੱਪ ਲਈ ਸਾਲ ਗਰੁੱਪ ਦੇ ਉਦੇਸ਼ਾਂ ਲਈ ਕੰਮ ਕਰ ਰਿਹਾ ਹੈ ਅਤੇ ਉਸਦੀ ਮੌਜੂਦਾ ਉਮਰ ਤੋਂ ਘੱਟ ਹੈ।
PKS: ਇਸ ਵਿਸ਼ੇ ਵਿੱਚ ਤੁਹਾਡੇ ਬੱਚੇ ਦੀ ਪ੍ਰਾਪਤੀ ਮੁੱਖ ਪੜਾਅ ਦੀਆਂ ਉਮੀਦਾਂ ਤੋਂ ਹੇਠਾਂ ਕੰਮ ਕਰ ਰਹੀ ਹੈ।
ਕੋਸ਼ਿਸ਼:
ਗ੍ਰੇਡ 1: ਤੁਹਾਡਾ ਬੱਚਾ ਕਾਮਯਾਬ ਹੋਣ ਲਈ ਹਰ ਸੰਭਵ ਕੋਸ਼ਿਸ਼ ਕਰਦਾ ਹੈ।
ਗ੍ਰੇਡ 2: ਤੁਹਾਡਾ ਬੱਚਾ ਜ਼ਿਆਦਾਤਰ ਸਮਾਂ ਕੋਸ਼ਿਸ਼ ਕਰਦਾ ਹੈ ਅਤੇ ਆਪਣੀ ਸਿੱਖਿਆ ਦੇ ਨਾਲ ਵਧੀਆ ਪ੍ਰਦਰਸ਼ਨ ਕਰਨ ਲਈ ਉਤਸੁਕ ਹੈ।
ਗ੍ਰੇਡ 3: ਤੁਹਾਡਾ ਬੱਚਾ ਕੁਝ ਸਮਾਂ ਕੋਸ਼ਿਸ਼ ਕਰਦਾ ਹੈ ਪਰ ਉਸਨੂੰ ਕਰਨ ਦੀ ਲੋੜ ਹੁੰਦੀ ਹੈ
ਆਪਣੇ ਆਪ ਨੂੰ ਉਹਨਾਂ ਦੀ ਸਿਖਲਾਈ ਲਈ ਵਧੇਰੇ ਸਫਲਤਾਪੂਰਵਕ ਲਾਗੂ ਕਰੋ।

Slovakian

V Lidget Green hodnotíme deti priebežne počas celého roka a informujeme o ich pokrokoch na našich Rodičovských večeroch. Táto správa vám poskytuje súhrn výsledkov vášho dieťaťa (ako sa mu darí v porovnaní s očakávaným vekom) a postoja v každom predmete pomocou týchto známok:

Dosiahnutie:
GDS: Dosiahnutie vášho dieťaťa v tomto predmete je na vyššej úrovni. To znamená, že vaše dieťa pracuje nad očakávania súvisiace s vekom pre jeho ročník.
EXS: Výsledky vášho dieťaťa v tomto predmete sú na očakávanej úrovni. To znamená, že vaše dieťa pracuje v súlade s očakávaniami súvisiacimi s vekom pre jeho ročník.
WTS: Dosiahnutie vášho dieťaťa v tomto predmete je na úrovni smerom k štandardu. To znamená, že vaše dieťa pracuje na očakávaniach súvisiacich s vekom pre svoj ročník.
BLW: Výsledky vášho dieťaťa v tomto predmete nedosahujú očakávania súčasného roka. To znamená, že vaše dieťa pracuje na plnení cieľov ročníka za predchádzajúci ročník a je nižšie ako jeho súčasný vek.
PKS: Dosiahnutie vášho dieťaťa v tomto predmete nedosahuje očakávania kľúčového štádia.
Úsilie:
Stupeň 1: Vaše dieťa robí všetko pre to, aby uspelo.
2. stupeň: Vaše dieťa sa väčšinu času snaží a chce sa mu dobre učiť.
3. stupeň: Vaše dieťa to nejaký čas skúša, ale potrebuje
úspešnejšie uplatniť vo svojom učení.

Urdu

Report text in Urdu